Printen

Stageopdrachten

Dé beste plek om te leren!

Sta jij te popelen om de theoretische kennis in de praktijk te brengen? Of ben je op zoek naar een organisatie waar je onderzoek kunt doen? Wat het ook is, we juichen het toe. Want zonder ontwikkeling geen vooruitgang. En we denken dat jij ons ook veel kan leren. Met jouw frisse blik en open mind. 

De stageopdrachten binnen het Sociaal Werk komen twee keer per jaar beschikbaar. Wil je stage lopen bij onze ondersteunende diensten bijvoorbeeld beleid, HRM (personeelszaken), bedrijfsvoering of communicatie, vul dan onderstaand contactformulier in.

Bekijk onze stageopdrachten

Lees de ervaringen van onze stagiairs

WijZijn Leerhuis

Ruimte voor talent

WijZijn Leerhuis

WijZijn gelooft in het potentieel van medewerkers en vrijwilligers. We geven je het vertrouwen en de vrijheid om te excelleren in dat waar je goed in bent. Je werkt in een omgeving waar jouw inzet wordt gewaardeerd en waar je wordt aangemoedigd om jouw expertise verder te ontwikkelen.

Vanuit het WijZijn Leerhuis worden diverse (online) trainingen, workshops en cursussen aangeboden waar medewerkers aan deel kunnen nemen. Daarmee investeren we in de ontwikkeling en de expertise van onze medewerkers en volgen we nieuwe ontwikkelingen op de voet.

Informatie over stage

Wil je stage lopen binnen het sociaal werk, bekijk dan bovenstaande vacatures en reageer op de vacature die je bij je past. Als je stage wilt lopen bij onze ondersteunende diensten, bijvoorbeeld beleid, HRM (personeelszaken), bedrijfsvoering of communicatie, vul dan onderstaand contactformulier in.