Printen

Sterk Sociaal werk

Dé beste plek om te groeien!

Boven jezelf uitstijgen en het allerbeste halen uit jouw talent. Dat is waar wij voor gaan. Want wij geloven in jou en willen jou inspireren en uitdagen. Wij zoeken sociaal talent dat samen met ons een beweging wil maken om een sterke sociale basis te realiseren. In elke wijk, dorp of buurt.

Professionals die niet terugdeinzen als het even wat langer duurt of minder makkelijk gaat. Die met gevoel het gesprek voeren of ideeën hebben hoe de leefbaarheid in een wijk verbeterd kan worden. Mensen die ervoor gaan om kleur te geven aan de samenleving en anderen daarin uitnodigen om mee te doen. Misschien zijn we wel op zoek naar jou!

WijZijn op zoek naar gedreven professionals

Lees de ervaringen van onze professionals

Onze kernwaarden

 • 01
  Mensgedreven: Je stelt het individu centraal
 • 02
  Verwondering: Je staat open voor nieuwe perspectieven en bent nieuwsgierig
 • 03
  Creatief: Je bedenkt creatieve oplossingen en denkt buiten de gebaande paden
 • 04
  Daadkrachtig: Je bent vastberaden, neemt initiatief en verantwoordelijkheid
WijZijn Leerhuis

Ruimte voor talent

WijZijn Leerhuis

WijZijn gelooft in het potentieel van medewerkers en vrijwilligers. We geven je het vertrouwen en de vrijheid om te excelleren in dat waar je goed in bent. Je werkt in een omgeving waar jouw inzet wordt gewaardeerd en waar je wordt aangemoedigd om jouw expertise verder te ontwikkelen.

Vanuit het WijZijn Leerhuis worden diverse (online) trainingen, workshops en cursussen aangeboden waar medewerkers aan deel kunnen nemen. Daarmee investeren we in de ontwikkeling en de expertise van onze medewerkers en volgen we nieuwe ontwikkelingen op de voet.